Hur vi arbetar tillsammans med våra kunder

Vad VNN bistår med beror helt på kundens behov, stort som smått. Här följer några exempel:

Vossloh Nordic Switch Systems

Vossloh är ett av världens ledande järnvägsföretag. Det nordiska dotterbolaget Vossloh Nordic Switch Systems är Nordens ledande leverantör inom spårväxlar och spårteknik. VNN:s samarbete med Vossloh omfattar alla typer av kommunikation, från PR- och påverkansarbete till innehållsproduktion och produktion av faktaböcker.

Boulebar Folkets Park Malmö

Boulebar är ett företag som får människor att slappna av, le och glömma vardagslunken för några timmar. I Malmös folkkäraste park hittar du Boulebar Folkets Park – som vi på VNN assisterar med PR och kommunikation och där vi gärna dricker ett glas bubbel och kastar ett klot eller två.

Connecting Stockholm

Connecting Stockholm är ett nytt bolag som är skräddarsytt för Stockholms tunnelbana. Bolaget är baserat på gedigen kollektivtrafik-erfarenhet från hela världen, från ägarbolagen Go-Ahead respektive ComfortDelGro. VNN hjälper Connecting Stockholm och Go-Ahead Nordic med bland annat produktion av anbud till offentliga upphandlingar, redaktörskap och formgivning.

Sjöfartsverket

Sjörapporten är ett magasin om svensk sjöfart som vänder sig till Sjöfartsverkets kunder, medarbetare och intressenter. Value Not Noise har gjort det redaktionella innehållet tillsammans med Sjöfartsverket, samt stått för grafik, layout och redigering.

Työvene

Työvene är ett finskt varvsföretag som bygger avancerade och innovativa arbetsbåtar, allt från muddringsfartyg till patrullbåtar och passagerarfartyg. VNN assisterar bolaget med kommunikation i stort som smått, såsom strategier, PR, kundcase och filmer.

© Value not Noise AB