fbpx

Digital kommunikation i fokus

PostNord Strålfors har arbetat tillsammans med Value not Noise sedan 2013. Genom ett stort antal spännande uppdrag har vi bidragit till PostNord Strålfors förflyttning från traditionellt produktföretag till ett digitalt och modernt tjänsteföretag.

Value not Noise tog fram filmen “We are Omnichannel” för lite drygt ett år sedan. Den visar på en värld i ständig förändring. Digitaliseringen har fundamentalt ändrat hur vi kommunicerar och interagerar med varandra. Det ställer krav, men skapar också många nya möjligheter.

PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till personliga och starkare kundrelationer. Som stark aktör inom digital kommunikation, i kombination med en kostnadseffektiv fysisk produktion, möjliggör de en sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren.

Den senaste större leveransen är PostNord Strålfors nya digitala “Content Hub“, där Value not Noise står för allt från strategi och koncept till webbdesign och innehållsproduktion. Inspirationssidan finns på alla PostNord Strålfors marknader, Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Content Hub ersätter PostNord Strålfors magasin ”Smarter Communication” och är en levande digital mötesplats för inspiration, trender, ny teknik och intervjuer med branschens expertprofiler. Med Content Hub vill PostNord Strålfors bidra till sina kunders digitala transformation genom att tillhandahålla kunskap och inspiration som gör det lättare att hålla sig uppdaterad i en snabbföränderlig värld.

Det här gör Value not Noise

  • Design, form och innehållsproduktion i samband med varumärkesförflyttning
  • Konceptutveckling och strategier för webbplatser och innehållsproduktion
  • Kreativa koncept för kampanjer och event
  • Löpande innehållsproduktion, till exempel säljmaterial, inspirationstexter, nyhetsbrev, filmer, med mera
  • Regelbunden uppdatering av webbar och sociala kanaler
  • PPT-presentationer och annan säljdrivande kommunikation

Kort om PostNord Strålfors

  • Företaget Strålfors grundades i Ljungby 1919.
  • Idag, lite mer än 100 år senare, har PostNord Strålfors cirka 700 anställda och omsätter 2 miljarder kronor, och har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
  • PostNord Strålfors är en del av PostNord Group som har cirka 29 000 anställda och en omsättning på 38,3 miljarder.

Kontakta oss

6 + 8 =