Vad menar vi med affärsdrivande kommunikation?

Vi hanterar många olika typer av uppdrag. Oftast arbetar vi tillsammans med B2B-företag som inte sällan har komplexa kommunikationsbehov, allt från nischade teknikbranscher till globala storföretag. Men de har alla en sak gemensamt – de letar efter vettigt, relevant innehåll som stöttar och utvecklar deras verksamhet. Kommunikation som stärker varumärket och genererar nya affärer. Vi kallar det affärsdrivande kommunikation.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi som arbetar på VNN är vana vid att hantera flera olika typer av innehåll i många olika kanaler samtidigt. Några av oss har journalistisk bakgrund, andra är digitala strateger. Vi har fotografer, art directors, copywriters och tidningsformgivare. Det betyder att vi kan vara din marknadsavdelning, din reklambyrå, din produktionsbyrå, dina strateger eller dina digitala experter. Allt beror på hur vår leverans gör bäst nytta för dig.

Hur går det till?

Hur knyter du kommunikationen närmare affärsmålen? Hur sorterar du budskap och innehåll för olika kanaler och målgrupper? Hur arbetar du i vardagen med det stora, globala perspektivet?
Vår metod och process säkerställer en tydlig struktur och kontinuitet i ditt företags kommunikation. Och med kontinuiteten kommer trovärdigheten, effekten och nyttan.

Hur börjar vi?

Nästan alla våra kundrelationer inleds med ett mindre kommunikationsbehov. Kanske skriver vi ett pressmeddelande, redigerar en text eller levererar några foton. Det gör vi gärna, för vi vet varför det behövs och vi förstår varför det är bråttom. Det är också här som vår förståelse för dina behov och utmaningar börjar. Vi är väldigt nyfikna av oss och vill alltid lära oss mer. Det är därför det är så lätt att samarbeta med oss. Vi gillar människor och tycker att de bästa lösningarna hittas i ett nära samarbete.

Sen kör vi bara, eller?

Det ska vara enkelt att jobba med oss tänker vi. Därför anpassar vi oss till dina behov – inte tvärtom. Givetvis jobbar vi strukturerat och troget våra metoder, men vi tror inte på onödiga processer och ogillar när saker och ting blir krångligare än vad de är. Med rätt arbetssätt finns det också utrymme för att ta hand om alla de där ”snabba puckarna” som alltid dyker upp. Ibland blir det ju bråttom. Det är helt okej. Bara det inte blir fel.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken vilka vi är och hur vi jobbar på Value Not Noise?
Slå oss gärna en signal eller kom förbi något av våra kontor över en fika.