Om Value not Noise AB

Value not Noise grundades 2013 och har idag verksamhet i Göteborg, Malmö och Växjö. Våra långa kundrelationer med några av Nordens största företag talar sitt tydliga språk. Vi är en pålitlig och kreativ leverantör med många års samlad erfarenhet inom kommunikationslösningar.

Vår organisation är flexibel och lättrörlig. Det betyder stora möjligheter för våra kunder att få projekten genomförda var de vill och på just det sätt som de vill.

Vi är helt enkelt den där leverantören du behöver – det lilla bolaget med den stora erfarenheten.

Det här kan vi allra bäst:

Strategi och varumärke. Vi förstår hur man förankrar en strategi och gör den till en del av det dagliga arbetet. Vi kan varumärke, kommunikationsstrategier och digitala kanaler.

Projektledning. Våra erfarna projektledare tar sig gärna an stora och komplicerade uppgifter. Med erfarenhet från de största bolagen i världen har de den holistiska syn som krävs.

Digitala strategier. Vi har varit aktiva på den digitala arenan sedan webben föddes. Idag koncentrerar vi oss på större projekt, analys och insikter samt digitala strategier.

Redaktionell kommunikation. Vi vet att det krävs unik kunskap och förståelse för att driva ett magasin eller en tidning. Speciellt om den ingår i en kommunikationsstrategi som spänner över flera kanaler.

Design, formgivning och original. Alla koncept måste göras ut. Vi är bäst på webb, tidningsdesign och andra kreativa trycksaker som följer ett större koncept.

Foto, film och animationer. Vi levererar hög och jämn kvalitet inom områdena arkitektur, infrastruktur, reportage och porträtt, produktfoto och livsstil. Vi producerar även olika typer av film tillsammans med externa produktionsbolag.

Value not Noise AB har kreditvärdighet AA enligt Bisnode.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken vilka vi är och hur vi jobbar på Value Not Noise?
Slå oss gärna en signal eller kom förbi något av våra kontor över en fika.

Följ oss i sociala medier!